Idrætsliv

Snejbjerg byder på et rigt og varieret idrætsliv. Du finder et væld af idrætsgrene med tilbud fra spædbørn til pensionister.

Logo, Snejbjerg SG&I

Snejbjerg Skytte- Gymnastik & Idrætsforening

www.snejbjergsgi.dk er fællesforening for en lang række idrætstilbud i Snejbjerg.

Læs mere om de enkelte grupper idrætter herunder:

 • Aktiv samvær
 • Badminton
 • Cykelmotion
 • Dart
 • Floorball
 • Fodbold
 • Gymnastik
 • Håndbold
 • Svømning
 • Tennis
 • Volleyball
 • Snejbjerg Fitness

Snejbjerg Svømmeklub, Svømmeskole HerningSnejbjerg SG&I Svømning

I daglig tale Snejbjerg Svømmeklub, tilbyder svømmeundervisning for børn og voksne, samt forskellige motionstilbud i vand for voksne. Svømmeklubben hører til blandt de største svømmeklubber i Herning Kommune, og selv om klubben er 100% breddefokuseret og frivilligt drevet, er klubben kendt for engagerede og dygtige instruktører. Klubben har sin primære sæson september – april, men har også forskellige tilbud henover sommeren. Størstedelen af svømmetræningen foregår lokalt i Snejbjerg Svømmehal, dog undervises vore babysvømnings- og tumlingehold i DGI Huset i Herning, da denne undervisning skal foregå i varmtvandsbassin.

Snejbjerg SG&I Seniorsport

Seniorsport tilbyder sommeraktiviteter som Kroket og Petanque. Desuden er der en gruppe der cykler hver tirsdag formiddag.
I vintersæsonen er der hver tirsdag formiddag150 +60 årige der mødes i Snejbjerghallen til 1/2 times hyggeligt samvær, efterfulgt af 2 hold gymnastik henholdsvis for de der ønsker fart og styrke, og de der har behov for mere rolig motion.
Efter gymnastik er der tilbud om forskellige aktiviteter som feks. volleyball, badminton, tæppecurling, bob m.m.

Snejbjerg SG&I Aktiv Samvær

Vi er en gruppe som stadig er aktive, men gruppen prioriterer i højere grad sociale, kulturelle og oplysende indhold i vore arrangementer end det idrætslige. Vore aktiviteter, henvender sig til borgere i Snejbjerg og omegn uden at stille krav til færdigheder.

Vi tror, at mange må have et samværsbehov eller et afstressningsbehov, som disse arrangementer kan imødekomme.  Vi besøger fx foreninger, erhvervsvirksomheder, institutioner, naturområder mv., og gennem den tilhørende faglige orientering forsøger vi at udbrede kendskabet til andres hverdag og vilkår. Som et fast element i arrangementerne indgår fælles kaffebord samt hyggeligt samvær med flittig brug af sangstemmen.

Vi har ingen aldersgrænser, af vore 200 medlemmer er kun to under 60 år.

Snejbjerg SG&I Fodbold

Snejbjerg Fodbold er en klub med fokus på bredden og socialt samvær. Vi er FCM-samarbejdsklub og bidrager til en positiv fodboldkultur blandt drenge og piger i alle aldre. Vi er mere end 400 medlemmer (ungdom og senior) og har gode faciliteter både udendørs og indendørs. Der findes hold til både piger og drenge fra 3 årsalderen og op til oldboys +40. I uge 32 holder vi DBU Fodboldskole.
Alle er velkomne i Snejbjerg SG&I Fodbold.

Snejbjerg SG&I Gymnastik

I Snejbjerg gymnastikforening har vi mange tilbud som f.eks. springgymnastik, dans og floorball. I alt har vi ca. 400 medlemmer på 16 hold, og vi prøver at have tilbud til alle aldre. Vores sæson er normalt fra starten af september til slutningen af marts. Alle vores instruktører og hjælpere er frivillige. Vi gør meget ud at af sende vores instruktører og hjælpere på kursus så vi kan sikre en god undervisning og træning for vores medlemmer.De fleste hold skal man tilmelde sig hele sæsonen, men man har mulighed for nogle prøvegange inden endelig tilmelding. Vi har også nogle hold, hvor man kan tilmelde sig gang til gang.Så prøv at se på vores hold for denne sæson, og find det hold der passer til dig.

Snejbjerg Fitness

Snejbjerg Fitness er en forening, der driver fitnesscentret i Snejbjerg Hallen. Snejbjerg Fitness tilbyder såvel holdtræning som udstyr til individuel træning.