Fællesspisning i Snejbjerg Hallen – Onsdag, 8. december kl. 17.00-19:00

Snejbjerg Borgerforening inviterer til fællesspisning i Snejbjerg Hallen. Vi disker vi op med 2 retter: Flæskesteg med hvide og brune kartofler, sovs, rødkål og franske kartofler. Ris á la mande med kirsebærsovs til dessert.

Pris: Voksne kr. 110,- Børn op til 10 år kr. 75,-. Vi sælger max 120 billetter.

Vil du sikre dig en af de attraktive pladser ved bordet, skal du snarest og senest søndag den 5. december betale via MobilePay 30 650 – noter navn og antal kuverter. Vi melder udsolgt på Facebook og i et nyhedsbrev, så snart vi når maksimum kapacitet.

PS: Skulle der være nogen, der vil fravælge flæskesteg men tilvælger fællesskabet, så er cafeen åben med bl.a. pølser, franske hotdogs og pommes frites.

Husk Coronapas.

Udgivet i Nyheder.